'Divock Origi neemt vlak na Champions League ingrijpend besluit' Sport
Sport

'Divock Origi neemt vlak na Champions League ingrijpend besluit'

'Divock Origi neemt vlak na Champions League ingrijpend besluit'

Divock Origi kroonde zich zaterdagavond tot matchwinnaar in de finale van de Champions League. De Belg viel in en zorgde in de slotfase van de wedstrijd voor de geruststellende 0-2, die Liverpool aan de trofee met de lange oren hielp.

Toch is daags na de Champions League niet alles peis en vree bij Liverpool. Hoewel Origi in de voorbije weken en maanden meermaals belangrijk was voor zijn club, is onze landgenoot niet tevreden met het aantal speelminuten dat hij van trainer Jürgen Klopp krijgt.

Origi is ondertussen 24 en wil nu écht wel eens titularis zijn bij een ploeg die écht in hem gelooft. De aanvaller wil volgend seizoen niet nog eens als supersub fungeren. Momenteel staat Origi in de schaduw van het trio Mané-Firmino-Salah en daar lijkt niet veel verandering in te komen.

Praten met Liverpool

In de komende weken zullen Origi en zijn zaakwaarnemer dan ook eens rond de tafel gaan zitten met het bestuur van Liverpool. Als Origi geen garanties krijgt, zal hij sowieso andere oorden opzoeken. Dankzij zijn opvallende prestaties van de voorbije maanden, is er alvast geen gebrek aan interesse.

Populair

Laatste nieuws