Kürt Rogiers komt met belangrijk nieuws over Lars en Veronique in 'Familie' Buitenland
Buitenland

Kürt Rogiers komt met belangrijk nieuws over Lars en Veronique in 'Familie'

Kürt Rogiers komt met belangrijk nieuws over Lars en Veronique in 'Familie'

Een warme zomerdag in 1988. Daar start het verhaal van de gloednieuwe Familie-webserie Spoorloos ‘88. Een verhaal waarin Véronique (Sandrine André) en Lars (Kürt Rogiers) terugkeren naar hun jonge jaren, toen ze nog als buren naast elkaar leefden.

Een belangrijke gebeurtenis gooit hun hele leven om en plaatst hen voor een spannende zoektocht vol verrassende wendingen en ontluikende romantiek. Spoorloos ’88 schiet na de seizoensfinale van vrijdag 28 juni met een dubbelaflevering uit de startblokken. Nadien staat er elke weekdag om 12.00 uur een nieuwe aflevering klaar op vtm.be en VTM GO.

“Spoorloos ’88 toont eigenlijk hoe Lars en Véronique voor het eerst verliefd op elkaar zijn geworden”, verklapt Kürt Rogiers. “De ‘oude’ Lars en Véronique vertellen over hun jeugd en in een soort flashbacks zie je hoe dat meer dan 30 jaar geleden is gelopen. Best spannend, want zowel de auto’s als de kleding en de decors moesten allemaal jaren 80 uitstralen. Het wordt zeker de moeite om naar te kijken.”

In Spoorloos ’88 maken Familie-kijkers dus voor het eerst kennis met de jonge Véronique en Lars. Het zijn acteurs Tijmen Van Damme (17) en Bloeme Feyaerts (16) die meer dan 30 jaar teruggaan in de tijd en gestalte geven aan de personages. Verder zijn er ook nog gastrollen weggelegd voor Brik Van Dyck, Peter Gorissen, Elise Bundervoet en Ina De Winne. Spoorloos ’88 is de hele zomer lang te volgen via vtm.be en VTM GO

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws