Abou Jahjah haalt uit naar Theo Francken na poederbrief Politiek
Politiek

Abou Jahjah haalt uit naar Theo Francken na poederbrief

Abou Jahjah haalt uit naar Theo Francken na poederbrief

Theo Francken zat even in quarantaine nadat hij een poederbrief had opengemaakt in het kantoor van zijn huis. Hij nam van de gelegenheid gebruik om uit te halen naar andere politici en de media.

“Ik heb jonge kinderen, dit is er zwaar over”, zei Francken in zijn videoboodschap. “Men creëert haat, men beeldt mij af als nazisoldaat met het getrokken geweer, zoals Groen heeft gedaan, de jongeren van Groen en Ecolo. En dat gaat dan maar door en die denken dat ze zich alles mogen permitteren. Ze zaaien haat op die manier. En dan krijg je mensen die gek zijn en hele gekke dingen doen."

Abou Jahjah uit kritiek op de uitlatingen van Francken in zijn video. "Dus volgens Theo Francken zijn de mensen die zijn onmenselijk beleid bekritiseren verantwoordelijk voor het feit dat hij poederbrief heeft ontvangen. Straks mogen we niks meer zeggen omdat er gekke mensen met domme ideeën rond lopen?”, schrijft hij op Twitter. “Los hiervan vind ik dit erg voor zijn familie.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws