Francesca Vanthielen en 'Familie'-acteur stappen over naar 'Thuis' Buitenland
Buitenland

Francesca Vanthielen en 'Familie'-acteur stappen over naar 'Thuis'

Francesca Vanthielen en 'Familie'-acteur stappen over naar 'Thuis'

Francesca Vanthielen (48) en Kristof Verhassel (40) zijn de nieuwe gezichten in 'Thuis'. Vanthielen speelt een advocate, Verhassel wordt bokstrainer van Ann en Judith.

"Isolde Teerlynck is een ervaren advocate gespecialiseerd in ‘me too’-zaken”, vertelt Vanthielen over haar nieuwe rol. “Voor de invulling heb ik me laten inspireren door strafpleiter Christine Mussche, die vooral zedenzaken behandelt. Zij straalt expertise en menselijkheid uit. Het is vooral fijn te kunnen samenwerken met Kadèr Gürbüz en met Leah Thys. Kadèr leerde ik beter kennen tijdens de theatervoorstellingen van Assisen."

Kristof Verhassel speelde tussen 2015 en 2018 Stan Lauwers in 'Familie'. "De studio’s in Leuven waren zeker geen onbekend terrein voor mij”, vertelt Verhassel. “Enkele jaren geleden kwam ik er vaak voor de opnames van reeks ‘GoGoGo’. Nu bezet ‘Thuis’ er zowat het hele studiocomplex. Het blijft fantastisch om te zien hoe je als nieuweling mee in een machine wordt gezogen en hoe je vanzelf in het verhaal en de groep achter de schermen komt."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws