'Logan Bailly gaat zwaar uit de bocht en is gearresteerd door politie' Sport
Sport

'Logan Bailly gaat zwaar uit de bocht en is gearresteerd door politie'

'Logan Bailly gaat zwaar uit de bocht en is gearresteerd door politie'

Logan Bailly heeft het bont gemaakt. De 33-jarige ex-doelman van onder meer KRC Genk en Borussia Mönchengladbach werd in Schotland gearresteerd door de politie nadat hij zijn voormalige vriendin bedreigd had.

"Bailly is deze week gearresteerd geweest in Schotland", schrijft Het Nieuwsblad. "De Schotse politie zou Bailly opgepakt hebben toen die van het vliegtuig stapte op de luchthaven van Edinburgh. Bailly zou dreigberichten hebben gestuurd naar zijn ex-partner Libby Smith naar aanleiding van de eerste verjaardag van hun zoontje Edson Thunder."

Bailly en Libby gingen vlak na de geboorte van hun zoontje uit elkaar. Nu liep het blijkbaar grondig mis. "De eerste verjaardag van hun zoontje zou aanleiding gegeven hebben tot dreigberichten van Bailly. Libby Smith beschuldigde Bailly er eerder al van een afwezige vader te zijn en haar te hebben laten stikken voor zijn vorige partner Jessica Kappert."

Politie gaat verder met onderzoek

"Volgens The Scottish Sun werd Bailly deze week opgepakt op de luchthaven van Edinburgh. Hij werd even vastgezet in de cel, ondervraagd over de feiten en vier uur laten opnieuw vrijgelaten zonder beschuldigingen. De politie gaat wel verder met het onderzoek", schrijft HNB tot slot nog.

Populair

Laatste nieuws