Vrijdag 7 Juni 2019 - 15:00   I   Bron: HLN  I   door Redactie

Drama in het Britse koningshuis: "Meghan gooit iedereen buiten"

Drama in het Britse koningshuis:

Het gaat niet zo goed in het Britse koningshuis. Hertogin Meghan en prins Harry stapten vorig jaar in het huwelijksbootje. Intussen hebben ze samen één kind. Maar toch lijkt hun relatie niet van rozengeur en maneschijn te zijn.

Eén van de oudvriendinnen van Meghan verklapt namelijk wat er gaande is tussen hen. Dat is ook één van de redenen waarom ze geen vriendinnen meer zijn, gezien Lizzie Cundy vaak nieuws van hen aan de buitenwereld lekt. "Meghan draagt duidelijk de broek in Frogmore Cottage (de woonst van het koninklijke koppel, nvdr). Ze houdt grote kuis in de vriendenkring van Harry", aldus Cundy.

"Ik ken zelfs een van zijn beste vrienden, en ze vertellen allemaal hetzelfde: Meghan probeert iedereen die ze een ‘slechte invloed’ op haar man vindt uit zijn leven te weren." Zo zou ze één vriend verbannen hebben waarmee prins Harry in 2012 in Normandië de bloemen ging buiten zetten. Toen werden er naaktfoto's van de prins verspreid, en zulke vrienden kan hij dus best missen, vindt Meghan. 

Ook Tom Inskip, een vriend van Harry uit het college, werd een tijdje verbannen uit de vriendenkring. Hij had prins Harry gewaarschuwd niet te snel in het huwelijksbootje te stappen, gezien hij het verschil misschien niet kent tussen liefde en lust. Goedbedoelde raad, maar daardoor niet welkom op het huwelijk van het koppel. Toch was Inskip één van de eersten die Harry opbelde om hem proficiat te wensen met de geboorte van hun zoontje Archie. 

TAGS  I  Meghan Markle  I  Prins Harry  I  n365  I  showbizz