Vrijdag 7 Juni 2019 - 17:30   I   door Redactie

Bart Verhaeghe neemt drastisch besluit en stopt per direct

Bart Verhaeghe neemt drastisch besluit en stopt per direct

Bart Verhaeghe houdt het per direct voor bekeken als ondervoorzitter van de Belgische Voetbalbond (KBVB). Dat heeft Club Brugge vrijdagnamiddag bekendgemaakt via zijn officiële kanalen.

"Bart Verhaeghe, sinds 2016 lid van de Raad van Bestuur van de KBVB, neemt eind deze maand afscheid als bestuurder en vicevoorzitter van de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Hij zal zich als clubvoorzitter voortaan focussen op de uitdagende projecten van Club Brugge, evenals op zijn andere professionele activiteiten", laat Club Brugge op zijn webstek weten.

Verhaeghe verduidelijkt zijn keuze: “Als clubvoorzitter sta ik voor heel wat uitdagingen, zoals het stadiondossier en de verdere professionalisering van Club. We proberen een innovator in het voetbal te zijn, en daar zal ik me verder op toeleggen. Ik heb alle vertrouwen in het management van de KBVB en in mijn opvolging binnen de Raad van Bestuur.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk  I  sport  I  voetbal