Zaterdag 8 Juni 2019 - 10:30   I   door Redactie

Marc Coucke grijpt in na vervelend nieuws: "Geloof dit alstublieft niet"

Marc Coucke heeft via Twitter een oproep gedaan. De voorbije dagen werd de voorzitter van RSC Anderlecht blijkbaar het slachtoffer van nepnieuws dat via mail circuleert.

Marc Coucke grijpt in na vervelend nieuws:

Oplichters misbruiken de naam van Marc Coucke om mensen in de val te lokken en zogezegd geld te investeren in Bitcoins. “Ik ben succesvol geworden omdat ik snel en zonder aarzeling nieuwe kansen grijp. En op dit moment verdien ik het meeste geld met een programma voor het automatisch handelen in cryptovaluta dat Bitcoin Investor heet", klinkt het in berichten die de voorbije dagen bij heel wat mensen aankwamen.

"Het is de grootste kans die ik in mijn hele leven heb gezien om snel een klein fortuin op te bouwen. Ik druk iedereen op het hart om snel gebruik van deze kans te maken voordat banken deze mogelijkheid blokkeren", zo zou Coucke volgens de berichten gezegd hebben in het RTBF-programma On n’est pas des pigeons.

"Fake News of the day”

Maar er is niets van aan, zo zegt Coucke zelf. Via Twitter waarschuwt hij iedereen.  “Fake News of the day”, akdys Coucke. “AUB, geloof die mails niet. Klik zeker niet op de link in de mails.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal