Maandag 10 Juni 2019 - 09:00   I   Bron: HNB  I   door Redactie

Baby sterft nadat dronken mama op hem in slaap valt

Baby sterft nadat dronken mama op hem in slaap valt

Een jonge moeder uit Wales is op haar vier weken oude baby in slaap gevallen. Het kind werd zo verpletterd en overleefde het niet. Toen de hulpdiensten arriveerden, bleek de vrouw te dronken om wakker te maken.

De feiten dateren van maart 2017. Deze week kwam de zaak voor de rechtbank. Darrian Tilby was amper vier weken oud toen zijn moeder in een dronken bui op bed boven hem ging liggen. Het jongetje overleefde dat niet.

Op de bewuste avond had Marina samen met haar zus Lucy verschillende pinten Guinness gedronken. Nadien begonnen aan de porto en de gin. Nadien ging het duo nog feesten met drie mannen. Om 3.30 uur viel ze in slaap en rolde ze naar haar baby Darrian.

Lucy had enkele minuten later door wat er gebeurde en rolde Marina van het bed. Darian had dan echter al bloed rond zijn mond. De jongen werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar de moeder was te dronken om hem te vergezellen. Rond 5.15 uur werd ze door agenten gewekt om afscheid te nemen van haar kind. De vrouw kreeg twee jaar en vier maanden gevangenisstraf.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Wales  I  n365