Kat Kerkhofs: "Het is echt niet leuk om te dikke borsten te hebben" Sport
Sport

Kat Kerkhofs: "Het is echt niet leuk om te dikke borsten te hebben"

Kat Kerkhofs: "Het is echt niet leuk om te dikke borsten te hebben"

Kat Kerkhofs liet op haar negentiende een borstverkleining uitvoeren. In Humo komt de vrouw van Dries Mertens daar nog eens op terug.

“Dat was nodig. Ik had last van mijn rug, het ging gewoon niet meer. Toen ik dat vertelde, kreeg ik daar veel reacties op. Soms was het irritant: alle kranten hebben het overgenomen, ook in Italië, en zo las de hele wereld erover – ook de mensen in mijn omgeving die er niets van wisten. Die irritante eerlijkheid van mij ook! (lachtje) Het goeie was dan weer dat héél veel meisjes mij lieve berichtjes hebben gestuurd: ‘Ik heb ook dat probleem. Hoe heb jij het aangepakt?’ ’t Is goed dat erover gepraat wordt”, vertelt ze in Humo.

"Het is écht niet leuk om te dikke borsten te hebben. Wees maar eens 16 met een dubbele D-cup! Ik herinner me dat ik eens over het strand liep, met mijn mama twee of drie meter achter mij. Ze merkte dat een groep vijftigers ongegeneerd naar mij aan het loeren was. Zij is woedend op die kerels afgestapt: ‘Schamen jullie je niet?’ Niet dat ik daarvoor die operatie heb ondergaan, maar toch… (Filosofisch) Borsten zijn áándacht”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws