Woensdag 12 Juni 2019 - 14:00   I   door Redactie

'Roberto Martinez verlaat de Rode Duivels per direct'

De interlands van de Rode Duivels zijn gespeeld en dat wil zeggen dat het seizoen er definitief opzit voor de heren profvoetballers. Zij kunnen nu genieten van vakantie en zich gaan bezinnen over hun toekomst. Hetzelfde geldt voor Roberto Martinez.

'Roberto Martinez verlaat de Rode Duivels per direct'

De bondscoach levert goed werk bij de Rode Duivels en dat leidde tijdens de voorbije weken en maanden al meermaals tot speculaties omtrent zijn toekomst. Recent werd Martinez nog genoemd bij Barcelona, waar hij overigens nog steeds in beeld zou zijn.

Volgens analist Gilles De Bilde is de kans groot dat Martinez binnenkort andere oorden opzoekt. "Ik hoop dat Martinez blijft, maar ik weet het niet. Het zou best kunnen dat hij deze zomer vertrekt. Hij is één van de minst verdienende bondscoaches in het circuit en met Bart Verhaeghe is nu ook nog eens zijn klankbord bij de bond weg."

"Belangstelling van grote clubs"

"Martinez geniet belangstelling van enkele grote clubs. Als dat écht concreet wordt, tja... Dan is hij weg, hé. Op een gegeven moment zal het financiële aspect toch een rol gaan spelen", besluit De Bilde bij VTM.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Barcelona  I  sport  I  voetbal