Woensdag 12 Juni 2019 - 19:30   I   door Redactie

'Spanje in de ban van dit grote geheim rond Eden Hazard'

'Spanje in de ban van dit grote geheim rond Eden Hazard'

Eden Hazard wordt donderdagavond voorgesteld bij Real Madrid. Nu er na ellenlange onderhandelingen tussen Chelsea en Real Madrid ein-de-lijk een akkoord is tussen beide clubs, is Spanje ondertussen al in de ban van een groot geheim rond Hazard.

"Na het cijferwerk in de contracten is Spanje in de ban van een nieuwe getallendiscussie. Welk rugnummer krijgt de recordaankoop van Real Madrid? De officiële voorstelling, donderdag om 19 uur in het Santiago Bernabéustadion, moet het grote geheim onthullen", schrijft Het Nieuwsblad.

"De voorbije week werd nog druk gediscussieerd tussen de club en de vertegenwoordigers van de spelers. Want als Eden Hazard een “topnummer” moet krijgen – 7, 10 of 11 – moet een andere speler inleveren. Een oefening die in een kleedkamer vol sterren een heikele klus is", weet de krant.

Modric, Bale, Mariano en Vinicius

Voorlopig lijkt Hazard het rugnummer 10 van Luka Modric niet te krijgen. Het zou eerder het nummer 7 van Mariano Diaz worden. Die vertolkt geen prominente rol in de kleedkamer of de typeploeg van Real. Het rugnummer 11 werd even geopperd, maar als Gareth Bale vertrekt zou dat naar Vinicius Junior - hij wil dat nummer dolgraag op zijn rug - gaan.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Real Madrid  I  Chelsea  I  Rode Duivels  I  voetbal