Lerares geeft toe dat ze seks had met 13-jarige leerling Buitenland
Buitenland

Lerares geeft toe dat ze seks had met 13-jarige leerling

Lerares geeft toe dat ze seks had met 13-jarige leerling

Een Amerikaanse lerares heeft toegegeven dat ze meerdere keren seks had met een leerling. Ze viel door de mand toen de ouders van de jongen pikante sms'jes ontdekten van haar in de telefoon.

Brittany Zamora, een 27-jarige lerares die gehuwd is, gaf les in de plaats Goodyear, in Arizona. Via een smoesje verkreeg ze telefoonnummers van jongeren van 13 jaar. Ook de 13-jarige jongen gaf zijn nummer op. Al snel stuurde Zamora aanstootgevende sms'jes, zoals "LOL (Laugh Out Loud, red.) je bent zo schattig, baby” en “ik hou van je”.

Tussen februari en maart zouden de lerares en de tiener minstens vier keer seks gehad hebben. Ze zou de jongen oraal bevredigd hebben in het klaslokaal en ze stuurde pikante berichten en naaktfoto's naar de jongen. De ouders stelden vast dat hun zoon de laatste tijd nogal een vreemde indruk liet. Daarom installeerden ze de app Sentry Parental Control op zijn smartphone, waarna ze zijn berichten konden meelezen. Zo konden ze hun zoon met de berichten confronteren, die niet anders kon dan alles op te biechten.

Dinsdag heeft Zamora bekend. Ze wordt beschuldigd van seksuele handelingen met een minderjarige, mishandeling van een kind en openbare zedenschennis. De uitspraak volgt op 12 juli.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws