Eden Hazard ligt vlak na voorstelling bij Real Madrid al zwaar onder vuur Sport
Sport

Eden Hazard ligt vlak na voorstelling bij Real Madrid al zwaar onder vuur

Eden Hazard ligt vlak na voorstelling bij Real Madrid al zwaar onder vuur

Real Madrid presenteerde Eden Hazard donderdagavond aan zijn publiek. De grote Hazard-show was en is dezer dagen hét gespreksonderwerp in Spanje. Ook in Catalonië.

De Catalaanse pers zorgt er immers al meteen voor dat Hazard zwaar onder vuur ligt bij zijn nieuwe aanhang. Mundo Deportivo deelde foto's van een piepjonge Eden die te zien is in een Barcelona-outfit. De krant suggereert dat Hazard in eerste instantie een Barça-fan was.

Al moet dat met een korreltje zou genomen worden. Als klein ventje mag Hazard dan wel een tenue van Barcelona gedragen hebben, maar eens hij ouder werd kon hij zijn liefde voor Real Madrid nooit onder stoelen of banken steken. Op zijn zeventiende poseerde hij bijvoorbeeld met een shirt van Real.

Eén ding is wel al duidelijk: Hazard ligt nu al onder het vergrootglas van de Spaanse media. Daar zal hij dan ook mee moeten leren leven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws