Malinovskyi schrikt zich rot en is woest: 'Deze transfersom vraagt KRC Genk' Sport
Sport

Malinovskyi schrikt zich rot en is woest: 'Deze transfersom vraagt KRC Genk'

Malinovskyi schrikt zich rot en is woest: 'Deze transfersom vraagt KRC Genk'

Ruslan Malinovskyi wil weg bij KRC Genk. De Oekraïner heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar het Italiaanse Atalanta. Eén probleem: voorlopig lijkt Genk nog dwars te liggen.

Aanvankelijk wilde Genk niet met Atalanta onderhandelen over een transfer van Malinovskyi, maar ondertussen is een delegatie van de Italiaanse club naar ons land afgereisd. Het is Atalanta, dat straks Champions League speelt, menens om Malinovskyi aan boord te halen.

"Een handvol clubs uit Italië, Portugal en Engeland benaderde Genk al voor een bod op de Oekraïense middenvelder. Zijn voorkeur lijkt uit te gaan naar Atalanta. De Italianen boden al tot 12 miljoen euro, maar Genk houdt voorlopig vast aan de vraagprijs van 20 miljoen", schrijft Het Nieuwsblad.

Atalanta wil prijs drukken

"De Limburgers boden hem ook een nieuw contract en forse loonsverhoging aan, om hem nog een jaar langer te houden, maar die boot houdt Malinovskyi af. Een delegatie van Atalanta is al naar Genk afgereisd om een akkoord/compromis (zo'n 15 miljoen plus bonussen) uit de brand te slepen", besluit de krant.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws