‘Mogi Bayat is écht terug en strijkt riante som op bij deze Belgische topclub’ Sport
Sport

‘Mogi Bayat is écht terug en strijkt riante som op bij deze Belgische topclub’

‘Mogi Bayat is écht terug en strijkt riante som op bij deze Belgische topclub’

Mogi Bayat is opnieuw 'back in business'. De makelaar die minder dan een jaar geleden werd opgepakt en in de cel zat omwille van zijn aandeel in operatie Propere Handen, doet opnieuw naar hartenlust zaken in de voetbalwereld.

"U had het misschien nog niet gemerkt, maar Mogi Bayat back in business. Nog geen jaar nadat de makelaar in de cel zat in operatie Propere Handen, gaat Bayat weer zijn gangetje. Vooral Standard is zijn nieuwe thuis", schrijft Het Nieuwsblad.

Dat blijkt onder meer uit de transfer van Moussa Djenepo. Die verhuist voor 20 miljoen euro naar Southampton, en dat is goed nieuws voor Bayat. "Dat Bayat zijn graantje - er is sprake van 1 miljoen euro - meepikt bij de transfer van Djenepo naar Southampton, roept bij sommigen vragen op", weet de krant.

Steeds meer macht

Het is al een tijdje duidelijk dat Bayat steeds meer macht krijgt bij Standard. Hij heeft verschillende mannetjes binnen de club, is tussenpersoon bij transfers en telt steeds meer jeugdspelers van Standard in zijn portefeuille. De supporters zijn daar niet blij mee, maar het bestuur maakt er geen probleem van. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws