Vrijdag 14 Juni 2019 - 12:30   I   door Redactie

Opnieuw kanker vastgesteld bij Cercle-doelman Van Damme

Droevig nieuws in de Belgische voetbalwereld: bij Cercle Brugge-doeman Miguel Van Damme (25) is opnieuw kanker vastgesteld. Dat laat de Brugse vereniging weten op haar officiële webstek.

Opnieuw kanker vastgesteld bij Cercle-doelman Van Damme

"Cercle Brugge-doelman Miguel Van Damme kreeg deze week te horen, na het ondergaan van verschillende medische tests, dat er opnieuw kanker bij hem is vastgesteld", klinkt het in een mededeling.

"Cercle Brugge zal er alles aan doen om Miguel Van Damme en zijn familie tijdens dit proces te ondersteunen om zijn herstel zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Miguel zijn genezing krijgt voor Cercle Brugge dan ook absolute topprioriteit. Uit respect voor Miguel zal Cercle Brugge komend seizoen zijn nummer 16 dan ook niet uitreiken binnen de spelersgroep."

Bij Cercle hoopt men dat Van Damme de nodige rust krijgt tijdens deze zware periode. "We vragen aan iedereen om Miguel Van Damme in alle rust deze moeilijke periode samen met zijn familie en vrienden te laten verwerken", klinkt het.

Van Damme, bij wie eerder al een keer leukemie werd vastgesteld, toonde zich op Instagram alweer strijdvaardig. "Ik zal nooit opgeven", aldus de doelman.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik zal zeker nooit opgeven 🙏🏼💪🏻

Een bericht gedeeld door Miguel Van Damme (@miguelvd16) op 14 Jun 2019 om 3:13 (PDT)

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Cercle Brugge  I  voetbal  I  sport