‘Zinédine Zidane neemt onmiddellijk opmerkelijke beslissing over Eden Hazard’ Sport
Sport

‘Zinédine Zidane neemt onmiddellijk opmerkelijke beslissing over Eden Hazard’

‘Zinédine Zidane neemt onmiddellijk opmerkelijke beslissing over Eden Hazard’

Eden Hazard werd donderdag voorgesteld in Santiago Bernabéu. De Rode Duivel lokte een slordige 50.000 fans naar het stadion van zijn nieuwe club Real Madrid. Vanaf volgend seizoen moet Hazard tweewekelijks schitteren in de voetbaltempel.

Spaanse media weten het nu al zeker: Hazard zal volgend seizoen dé belangrijkste speler van de ploeg worden. Dat besluit heeft trainer Zinédine Zidane nu al genomen. De Fransman zal zijn hele ploeg rond Hazard bouwen.

"Hazard koning van het bord van Zinedine Zidane”, staat er te lezen in Marca. “Na de galactische presentatie van Hazard gisteren is het duidelijk dat de elf van Madrid in 2019 zullen worden gevormd door Eden Hazard en tien andere spelers.

De franchisespeler

"Hazard wordt de franchisespeler van het nieuwe project, hij is het vlaggenschip en rond hem zal een team gebouwd worden waarvan het hoogste zal geëist worden", staat er tot slot nog te lezen in de krant.

Opmerkelijk, aangezien Hazard the new boy is en toch arriveert in een kleedkamer met grote vedettes als Sergio Ramos, Luka Modric en Karim Benzema. Het is nu al uitkijken naar hoe Hazard met al die verantwoordelijkheid zal omgaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws