-->

Jumbo opent in najaar eerste winkels in België

Jumbo opent in najaar eerste winkels in België
Woensdag 2 Januari 2019 - 16:08   I   Foto: Pixabay   I   door Redactie

Na Albert Heijn komt er een tweede Nederlandse supermarktketen overgewaaid naar ons land. Jumbo verwacht de eerste winkels in België te openen in het najaar van 2019. Dat maakte het bedrijf woensdag bekend. Jumbo laat weten “enkele tientallen supermarktlocaties” te hebben gecontacteerd in ons land. (Het Nieuwsblad/Belga)

Jumbo is na Albert Heijn de grootste supermarktketen van Nederland. De groep kondigde al een tijd geleden aan dat het ook in ons land winkels zou gaan openen.

De eerste winkels zullen in het laatste kwartaal van 2019 geopend worden in België. “In de loop van 2018 is Jumbo gestart met het verkennen van de Belgische markt. Als gevolg hiervan zijn inmiddels enkele tientallen supermarktlocaties gecontracteerd”, aldus nog de groep.

De komst van de keten kan een nieuwe prijzenoorlog tussen de supermarktketens doen losbarsten, zo voorspelde consumentenorganisatie Test-Aankoop al. Zo zijn driekwart van de melkproducten goedkoper bij Jumbo dan bij Colruyt. Dat is vandaag nog de goedkoopste in ons land.

TAGS  I  Jumbo