Club Brugge slaat keihard toe op transfermarkt: "De titel komt terug naar West-Vlaanderen" Sport
Sport

Club Brugge slaat keihard toe op transfermarkt: "De titel komt terug naar West-Vlaanderen"

Club Brugge slaat keihard toe op transfermarkt: "De titel komt terug naar West-Vlaanderen"

Club Brugge ziet Wesley Moraes vertrekken. De aanvaller trekt voor 25 miljoen euro naar West Ham United. Club is nu van plan om zelf ook toe te slaan op de transfermarkt.

"Hoe Clement en Club het vertrek van Wesley ook gaan oplossen: Blauw-Zwart heeft daarmee al twee derde van zijn achterstand op Genk ingelopen. Nog geen maand geleden moest Club Brugge de titel laten aan Genk. Pas volgende week start blauw-zwart de voorbereiding van het nieuwe seizoen en de Limburgers zijn al bijgebeend", zegt HNB-journalist Frank Buysse aan De Krant van West-Vlaanderen.

Een groot deel van de opbrengsten van Wesley zal opnieuw geïnvesteerd worden, meent Buysse. "Dan zal Club ongetwijfeld nog een deel opzij leggen voor het nieuwe stadion: Blauw-Zwart heeft bovenop Clement nu ook nog de middelen om in één keer twee, drie toppers in te halen. Om hard terug te slaan. Om metéén die landstitel terug te halen naar West-Vlaanderen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws