Zaterdag 15 Juni 2019 - 13:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Het Laatste Nieuws  I   door Redactie

"Mannen worden fenomenaal gediscrimineerd"

Plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs is boos. Hij vindt dat de mannen dringend weer voor zichzelf moeten opkomen.

"Mannen worden fenomenaal gediscrimineerd", reageert Hoeyberghs in Het Laatste Nieuws. "Luister maar eens goed. Als ge als man naar de rechtbank trekt, zijt ge op voorhand verloren. ’t Zijn allemáál vrouwen in die familierechtbanken, tot de sociale assistenten toe. Alle mannen lopen daar gedegouteerd van weg. Ik heb met verschillende rechters gepraat. Familierecht, dat is een groep vrouwen die tegen 200 per uur samenspannen tegen de mannen.”

"Ik ben boos. Want de kinderen zijn de klos. We zitten bij de hoogste zelfmoordcijfers in Europa, daarvan is 80% vaderloos, dat is een catastrofaal probleem. Maar niemand wil het zien, iedereen zit in zijn bubbel. Dit fratske kan nog een paar generaties duren, en dan sterven we uit.”

“Als vrouwen het zo ver drijven dat ze mannen willen overheersen, dan gaan de mannen staken. Dat is wat nu aan het gebeuren is. Mannen zeggen: ‘Ha meisjes, jullie willen de maatschappij? Wel, hiér zijn de sleutels. Bouw uw huizen zélf. Repareer uw auto’s zélf. En vul uw militaire kerkhoven zélf.’ Toch? Vroeger was 90% van de meiskes op hun 30 jaar getrouwd. Nu mag je blij zijn als een minderheid een vaste relatie heeft. De rest loopt verloren over straat."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Jeff Hoeyberghs  I  n365  I  showbizz