Puck Moonen: "Plots hoor ik: 'Hé, die zou ik weleens willen neuken!" Sport
Sport

Puck Moonen: "Plots hoor ik: 'Hé, die zou ik weleens willen neuken!"

Puck Moonen: "Plots hoor ik: 'Hé, die zou ik weleens willen neuken!"

Puck Moonen krijgt met seksueel ongewenste opmerkingen te maken tijdens de koers. Dat vertelt de renster van Lotto-Soudal in Het Laatste Nieuws.

"Een col van 10 procent: dat is echt sterven. En dan hoor je aan de kant van de weg plots iemand roepen: 'Hé, die zou ik weleens willen neuken!' Komaan, zeg", zucht Moonen.

Moonen heeft heel veel volgers op Instagram en speelt haar goede looks wel uit. "Het levert me een aantal dingen op, zeker weten. Aandacht, persoonlijke sponsors. Ik weet dat ik dat mede te danken heb aan hoe ik eruitzie. Maar sportief levert het me niets op", zegt ze.

"Het is niet zo dat ik bepaalde wedstrijden mag rijden omdat ik de looks mee heb, of omdat ik aandacht oplever. Dat zou ik ook niet willen. In de koers draait het om prestaties. En als die tegenvallen, dan merk ik ook de negatieve gevolgen van mijn looks. Want als het eens wat minder gaat, volgen de commentaren ook. 'Zie je wel, ze is alleen met haar Instagram-foto's bezig in plaats van met trainen'."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws