Fans van 'Familie' teleurgesteld: Ook dit personage verdwijnt binnenkort Buitenland
Buitenland

Fans van 'Familie' teleurgesteld: Ook dit personage verdwijnt binnenkort

Fans van 'Familie' teleurgesteld: Ook dit personage verdwijnt binnenkort

De fans van 'Familie' zijn teleurgesteld. Hoewel ze vaak klagen dat bepaalde verhaallijnen veel te langdradig zijn, zijn er ook enkele dingen die net heel snel veranderen. Dat is nu namelijk vooral het geval met de personages die meedoen in de soap.

En afscheid nemen van personages, is uiteraard nooit fijn. Zo zagen we een tijdje geleden Sarah-Lynn Clerckx vertrekken, die de rol van Louise speelt. Haar personage vertrok naar Australië. Ook Bas Van Weert, die de rol van Cédric op zich nam, werd vervangen door Yanni Bourguignon. Ook dit werd lauw onthaalt door de fans.

Dan hebben we nog Bab Buelens, die bijna vijf jaar lang Emma speelde in de soap, zal ook verdwijnen uit de reeks. We zagen haar al het vliegtuig opstappen met Lucas, maar ze zal nog een paar keren op het scherm te zien zijn. Ook tijdens de seizoensfinale zal er een personage sterven. Wie dat zal zijn is nog niet bekend.

Maar ook Jelle, gespeeld door Jens Gruyaert, zal uit de reeks verdwijnen. Zijn vader Bart zal er maandag op aandringen dat zijn zoon mee moet verhuizen naar Dubaï. Ook Gloria zal wellicht niet eindeloos te zien zijn in 'Familie'.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws