Zondag 16 Juni 2019 - 19:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: TV-Familie  I   door Redactie

Valerie De Booser krijgt het zwaar te verduren: Kritiek komt hard aan

Valerie De Booser krijgt het zwaar te verduren: Kritiek komt hard aan

Valerie De Booser (39) besloot onlangs om haar winkel 'Histoires de Femmes' definitief te sluiten. Om dit te doen heeft ze verschillende redenen. Redenen die begrepen worden, maar ook komt er forse kritiek.

"Het is met pijn in het hart, maar mijn lichaam en geest kunnen wel wat rust gebruiken", aldus Valerie, de vrouw van Koen Wauters, die voorheen ook al een andere winkel 'Histoires D'Hommes' moest sluiten omwille van een suikerverslaving. Ook nu zou ze dus nood hebben aan rust.

Maar er zouden meerdere oorzaken liggen aan de sluiting. Haar zaak draaide vorig jaar namelijk voor het eerst verlies: 60.000 euro. Het klinkt veel, maar ze had sowieso een reserve rond de 300.000 euro in haar zaak. Maar mocht het de komende jaren nog verlieslatend geweest zijn, neemt ze nu dus wel een veilige beslissing. 

Daarbij komt ook nog eens dat haar moeder lijdt aan parkinson en dystonie, en euthanasie heeft aangevraagd. Valerie en haar gezin verhuisde daarom ook naar Gent, zodat ze dichter bij haar moeder woont. Haar winkel is gelegen in Mechelen, en dus staat ze elke dag onnodig lang in de file. Want, Valerie zal zich uiteraard met een man als Koen nooit financieel zorgen moeten maken, en kan doen en laten wat ze wil. 

En hoewel veel mensen begrip voor haar opbrengen en het een verstandige keuze van haar vinden, omdat ze er voor haar gezin en moeder wil zijn, krijgt ze ook erg veel kritiek. "Makkelijk, hé, je zaak stopzetten als je met een goudhaantje als Koen Wauters getrouwd bent. Hij is zowat de rijkste BV die er rondloopt! Intussen moeten wij gewone mensen blijven werken tot ons schamele pensioen", klinkt het.

TAGS  I  Valerie De Booser  I  Koen Wauters  I  n365  I  showbizz