‘Club Brugge en Liverpool gaan onderhandelen over toptransfer’ Sport
Sport

‘Club Brugge en Liverpool gaan onderhandelen over toptransfer’

‘Club Brugge en Liverpool gaan onderhandelen over toptransfer’

Club Brugge zal de komende tijd rond de tafel gaan zitten met Liverpool. De sterke mannen van beide clubs gaan praten over een eventuele transfer van Taiwo Awoniyi.

Awoniyi speelde tijdens de twee voorbije seizoenen op uitleenbasis bij Moeskroen en AA Gent. Vooral bij Moeskroen maakte de Nigeriaan indruk. Club Brugge volgt de spits al een tijdje en wil nu zien of het Awoniyi kan losweken bij Liverpool.

Bij Liverpool heeft Awoniyi niet meteen uitzicht op speelminuten en dus is het goed mogelijk dat de Champions League-winnaar wil meewerken aan een deal.

Definitieve transfer?

Club Brugge zou Awoniyi graag in huis halen als opvolger van Wesley Moraes, maar blauw-zwart zou de Nigeriaan liefst definitief willen aantrekken. Met Liverpool zal nu bekeken worden of dat een optie is.

Of The Reds de 21-jarige aanvaller definitief wil verkopen, is nog niet duidelijk. Een jaar geleden meldde Club Brugge zich ook al voor Awoniyi. Toen bleek dat die enkel kon gehuurd worden, haakten de Bruggelingen af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws