Zondag 16 Juni 2019 - 20:00   I   door Redactie

Vincent Kompany zorgt meteen voor gekke taferelen bij Anderlecht

Vincent Kompany is vanaf volgend seizoen opnieuw te bewonderen in het shirt van RSC Anderlecht. Dat Vince the Prince immens populair is, is geen verrassing. Het werd in Durbuy nog maar eens duidelijk.

Vincent Kompany zorgt meteen voor gekke taferelen bij Anderlecht

De leerlingen van het zesde leerjaar in Sint-Hendrik Petegem in Deinze waren een week op bosklas in Durbuy en daar kregen ze een ware meet & greet met Kompany. Die verbleef in de Ardennen voor topoverleg met Marc Coucke en enkele andere belangrijke mannen van Anderlecht. Gekke taferelen, allemaal door Kompany.

“We verbleven in het hotel La Petite Merveille en daar hadden we vrijdag Marc Coucke al gezien”, vertelt juf Delphine Haelvoet aan Het Laatste Nieuws. “Hij verklapte ons dat Vincent Kompany in hotel Le Sanglier des Ardennes verbleef en dat als we geduld hadden, we hem zouden kunnen ontmoeten."

"Handtekening en groepsfoto"

"Later op de avond hadden we een fotozoektocht gepland, maar de leerlingen zijn vooral in de buurt van het hotel gebleven. Om 21.45 uur is hij dan uiteindelijk naar buiten gekomen en hij maakte even tijd voor een praatje. Het merendeel van onze leerlingen heeft een handtekening gekregen en we hebben nog een groepsfoto gemaakt. Een dag om nooit te vergeten voor onze zesdejaars”, aldus Delphine nog.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal