Max (12) wordt getroffen door bliksem terwijl hij aan het douchen is Buitenland
Buitenland

Max (12) wordt getroffen door bliksem terwijl hij aan het douchen is

Max (12) wordt getroffen door bliksem terwijl hij aan het douchen is

Max Cornelissen uit het Nederlandse Gouda is tijdens het onweer maandagavond getroffen door de bliksem terwijl hij onder de douche stond. “Ik hoorde een harde knal en op dat moment sprong ik op van de pijn. Ik sta onder stroom, dat wist ik gelijk", vertelt de 12-jarige jongen.

Max vertoefde samen met zijn ouders op een camping in Olst maandagavond toen hij een douche nam. Mama Marlous hoorde geschreeuw en zag haar enige zoon over de tegels in de tuin kruipen. "Stroom, ik moet iets aanraken, gilde hij”, vertelt ze. “De angst in zijn ogen, ‘Mam help me’, dat vergeet ik nooit meer.”

Meteen werden de hulpdiensten verwittigd. "Ik kreeg een band met bloeddrukmeter om mijn arm, omdat ik veel druk op mijn borst had. Ze maakten een hartfilmpje en er werd gekeken of ik ergens verbrand was. Dat was niet zo", vertelt Max.

“Ik had veel hoofdpijn en het was alsof op al mijn spieren spanning stond. Vooral mijn bovenbenen, borst en schouders deden heel erg zeer.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws