Maandag 17 Juni 2019 - 12:00   I   door Redactie

‘Club Brugge grijpt fors in na transfernieuws over Hans Vanaken’

‘Club Brugge grijpt fors in na transfernieuws over Hans Vanaken’

Hans Vanaken heeft een ijzersterk seizoen achter de rug. De Limburger was andermaal dé draaischijf van Club Brugge en veroverde zowel de Gouden Schoen als de trofee van Profvoetballer van het Jaar. Wat is het volgende? Een transfer naar het buitenland?

De voorbije weken werd er nadrukkelijk aan de mouw van Vanaken getrokken. Zo zou Sevilla meer dan gewone belangstelling tonen voor de spelmaker van Club Brugge. Bij blauw-zwart zijn ze er als de dood voor om Vanaken te verliezen en daarom grijpen ze nu fors in.

Kersvers trainer Philippe Clement zou alvast aan Vanaken gevraagd hebben om ook volgend seizoen bij Club Brugge te blijven. Vanaken speelt een extreem belangrijke rol in de plannen van Clement. De nieuwe T1 van Club wil niet het risico lopen dat hij meteen zijn belangrijkste speler verliest.

Of Vanaken daadwerkelijk bij Club Brugge zal blijven, moet nog blijken. Voor Vanaken is een transfer naar het buitenland geen must, maar hij zal wel luisteren naar interessante en serieuze voorstellen.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  Sevilla  I  voetbal