Vanhaezebrouck wordt volledig afgemaakt: "De enige die dat ooit heeft gedaan" Sport
Sport

Vanhaezebrouck wordt volledig afgemaakt: "De enige die dat ooit heeft gedaan"

Vanhaezebrouck wordt volledig afgemaakt: "De enige die dat ooit heeft gedaan"

Hein Vanhaezebrouck leverde goed werk bij KV Kortrijk en leidde AA Gent naar zijn eerste landstitel ooit, maar bij RSC Anderlecht liep het volledig mis voor de fiere trainer. En nu krijgt hij ook nog eens de wind van voren van zijn gewezen keeperstrainer.

In een gesprek met de Franstalige krant La Dernière Heure haalt Max de Jong zwaar uit naar Vanhaezebrouck. “Ik had meer van hem verwacht als coach”, aldus de Jong. “Hij alleen maakte de wet uit. Hij luisterde niet naar zijn assistenten. Ze zeggen dat hij tactisch goed is, maar veel spelers speelden onder hem beneden hun niveau."

"Hij toonde beelden van AA Gent-Tottenham om te laten zien dat zijn tactiek werkte, maar dat interesseerde de spelers van Anderlecht niet. Zij voelden zich klein na het zien van die beelden.”

"Mijn keepers keken met grote ogen toe"

Zelf werd de Jong ook in zijn hemd gezet door Vanhaezebrouck, zo blijkt. "Vanhaezebrouck is de enige die ooit mijn keeperstraining onderbroken heeft om me te vertellen hoe ik het moest doen. Mijn keepers keken met grote ogen toe...”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws