Man die vrouw en zoontje verloor bij terreuraanslag in Nice is gestorven van verdriet Buitenland
Buitenland

Man die vrouw en zoontje verloor bij terreuraanslag in Nice is gestorven van verdriet

Man die vrouw en zoontje verloor bij terreuraanslag in Nice is gestorven van verdriet

Tahar Mejri (42) verloor zijn vrouw en zoon bij de aanslag in Nice. Drie jaar later is ook hij gestorven. Hij is het verlies nooit te boven gekomen.

Kylan (4) stierf op 14 juli 2016 net als zijn moeder Olfa (31) toen de terrorist op 4 juli mensen omver reed met een vrachtwagen op de Promenade des Anglais.

Mejri verloor zijn gezin en vermagerde snel. In de afgelopen jaren ging zijn gezondheid alleen maar verder achteruit. Hij had met Rachel intussen een nieuwe liefde leren kennen, maar het grote verdriet bleef.

“Zijn geliefden waren brutaal van hem weggerukt en hij had geen veerkracht meer. Een medische behandeling volstond niet”, vertelt Anne Murris van de organisatie ‘Mémorial des Anges’ die de nabestaanden van de slachtoffers verenigt. De man uit Tunesië zal begraven worden bij zijn geliefden. Er wordt nog een onderzoek gevoerd naar de doodsoorzaak, maar iedereen die hem kent weet het zeker: hij is gestorven door verdriet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws