Maandag 17 Juni 2019 - 19:00   I   Foto: VTM  I   Bron: Het Laatste Nieuws  I   door Redactie

Milou en Mila moeten 'Familie' verlaten en zijn er helemaal kapot van

Milou en Mila moeten 'Familie' verlaten en zijn er helemaal kapot van

Door het verdwijnen van Emma uit 'Familie' is het ook afgelopen voor Mila en Milou. Anna-Lucia (4,5) en Nina (6) speelden de rol van de twee meisjes.

"Anna-Lucia en Nina zijn niet alleen op tv maar ook in het echt beste vriendinnen”, vertelt de mama van de blonde Anna-Lucia in Het Laatste Nieuws. “Ze ontmoetten elkaar voor het eerst bij de auditie en de klik was er meteen. Dat hun rol nu voorbij is, vinden ze doodjammer, want ‘Familie’ was hun grote speeltuin. Elke dag feest.”

“Anna-Lucia en Nina voelden zich prinsessen op de set. Als ze toekwamen, hingen hun kleertjes netjes klaar en mochten ze langs bij de make-up en kapper. Voor, tijdens en na de opnamen werden ze constant begeleid door een kindercoach, die het hen zo aangenaam mogelijk maakte."

"Het concept van ‘Familie’ snappen ze niet en acteren op de set zagen ze enkel als spelen bij lieve mensen. Naar ‘Familie’ kijken ze niet, want dan liggen ze al in bed. Als ze toch eens een opgenomen stukje zien,  beperkt de reactie zich tot: ‘Ja ja, dat ben ik, maar nu ga ik verder spelen.’"

"En als ze ergens herkend wordt, zegt ze: ’Ja, op tv ben ik Mila, maar nu ben ik gewoon Anna-Lucia. Nina wordt iets meer herkend, maar gaat daar ook heel nuchter mee om. Ze vinden het doodjammer dat ze elkaar nu niet meer gaan zien. Al hebben we wel afgesproken om deze zomer samen nog eens op stap te gaan.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Familie  I  n365  I  showbizz