Evi Hanssen opnieuw slachtoffer van misbruik: "Er klopt helemaal niets van" Buitenland
Buitenland

Evi Hanssen opnieuw slachtoffer van misbruik: "Er klopt helemaal niets van"

Evi Hanssen opnieuw slachtoffer van misbruik: "Er klopt helemaal niets van"

Evi Hanssen staat opnieuw op een website met fake news. Volgens die website zou ze ontslagen zijn op de Nederlandse omroep NPO1 omdat ze eigen schoonheidsproducten gebruikte.

Evi zou voor het dilemma hebben gestaan om te kiezen tussen haar contract bij NPO 1 of het verderzetten van haar eigen lijn met beautyproducten en zou voor het tweede hebben gekozen. "Van dat hele verhaal klopt werkelijk niets”, zegt Evi Hanssen aan Het Laatste Nieuws. “Ik heb niet eens een eigen lijn met schoonheidsproducten. Alles aan het artikel is uit de duim gezogen en de foto’s die gebruikt werden zijn beelden uit enkele Nederlandse programma’s waar ik aan meewerkte.”

Het is niet de eerste keer dat Evi wordt misbruikt door malafide websites. Zo werd ze al eens getoond met een blauw oog. Dat was toen in het teken van reclame voor een anti-rimpelcrème. Ook deze website refereert daar voortdurend naar." De ster ontwikkelde de afgelopen 2 jaar een lijn erg krachtige en efficiënte anti-verouderingsproducten, waarvan ze beweert dat ze de oplossing zijn voor mensen die geen plastische chirurgie willen ondergaan.”, is onder meer te lezen op de website. "Ze gaf zelfs toe dat plastische chirurgen bijzonder kwaad op haar waren toen ze merkten dat hun patiëntenaantal daalde na de lancering van het product.”

“Werkelijk belachelijk”, zegt Hanssen over de hele zaak. “Ze nemen mijn naam en verzinnen een titel waarop lezers zouden klikken. Alleen al door het artikel aan te klikken komen er inkomsten binnen bij de website.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws