Vrijdag 21 Juni 2019 - 19:00   I   Foto: VTM  I   Bron: Story  I   door Redactie

Wannes uit 'The voice' moet absoluut iets kwijt over Koen Wauters

Wannes uit 'The voice' moet absoluut iets kwijt over Koen Wauters

Wannes Lacroix (16) moest de duimen leggen voor Ibe Wuyts in de finale van 'The voice'. Hij is wel goed contact blijven houden met coach Koen Wauters.

"Absoluut, ik kan hem steeds bellen als ik met vragen zit. Ik beschouw hem als een vriend. Grappig, want als kind was ik altijd compleet overdonderd toen ik hem zag. Zijn dochter Zita en ik zaten een jaar samen in het Studio 100-koor, ze is nu een goede vriendin", vertelt Wannes in Story. 

"Sinds ik enkele keren bij Koen thuis over de vloer kwam, zie ik hem anders, hij is een echte familieman. Ik hou niet zo van Vlaamse muziek, maar ik bewonder hem wel voor wat hij heeft bereikt. Het mooiste compliment dat hij mij gaf, is dat hij mijn doorzettingsvermogen en houding heel professioneel vindt."

Koen gaf Wannes overigens nog meer tips. "Dat ik altijd moet doen wat ik zelf leuk vind, en dat ik niet bang mag zijn om mijn mening te zeggen als ik iets niet goed vind. En ook: less is more. Ik heb de neiging te veel tegelijkertijd te willen doen. Daarnaast gaf hij ook de raad om haatcomments op sociale media niet te bekijken."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Wannes Lacroix  I  Koen Wauters  I  The Voice  I  n365  I  showbizz