Zaterdag 22 Juni 2019 - 18:00   I   door Redactie

Michèle, WAG van De Bruyne, moet wat kwijt: "Mensen hebben verkeerd beeld"

Volgens Michèle Lacroix, de vrouw van Kevin De Bruyne, hebben mensen toch nog vaak een verkeerd beeld van hen. Het leven van Kevin en Michèle is niet zo glamoureus als het lijkt.

Michèle, WAG van De Bruyne, moet wat kwijt:

"Onze situatie heeft natuurlijk veel voordelen", zegt Michèle. "Maar het is niet om dat je geld hebt dat je leven perfect is. Zo werkt het niet. De gezondheid van de kinderen, van de familie, dat is zo veel belangrijker. Kevin was een heel jaar geblesseerd, dus dat was voor hem geen topjaar. Geld of niet."

"Ik denk trouwens dat we een veel minder glamoureus bestaan hebben dan de mensen denken. Wij doen ook nog altijd het huishouden, gaan ook de was doen en met de kinderen in de modder ploeteren."

"Ik sta 's nachts op voor de kinderen en ververs de pampers. Ik heb geen nanny, maar gewoon een babysit om af en toe bij te springen. We gaan niet veel uit, want dat mag Kevin niet voor zijn sport. Vakanties vooraf plannen lukt amper. Ik ga niet klagen, want dat is part of the game. Maar soms staren mensen zich blind op een verkeerd beeld", besluit Michèle.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Manchester City  I  sport  I  voetbal  I  v24