Marianne Devriese over acteurs in Familie: "Derderangsacteur" Buitenland
Buitenland

Marianne Devriese over acteurs in Familie: "Derderangsacteur"

Marianne Devriese over acteurs in Familie: "Derderangsacteur"

Marianne Devriese speelde voorheen Evy en nu Iris in 'Familie'. Vele fans waren boos toen ze hoorden dat Evy uit de reeks ging verdwijnen, omdat ze Marianne een goede actrice vinden. Gelukkig bleef Marianne er wel in en kreeg ze een nieuwe rol als zijnde de tweelingzus van Evy, Iris.

Marianne zelf is ook zeer blij met haar personages bij 'Familie'. Op de set zijn dan ook heel wat topacteurs en actrices bij elkaar te zien. Vroeger was dat helemaal anders, vertelt Marianne. "Vroeger werd hier enorm neergekeken op soap door bepaalde acteurs", aldus Marianne in Gazet van Antwerpen.

"Als je daarin meespeelde, was je een derderangsacteur. Of zelfs geen echte acteur. Terwijl die mensen nu openlijk solliciteren omdat ze onze kwaliteit goed vinden. Die perceptie is snel gekeerd. Toen ik in 2013 startte, hing er ook nog zo’n vies smaakje aan de reeks. Dat is al lang verdwenen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws