Dokters staan voor groot raadsel: Meisje (15) wordt blind na cruise Buitenland
Buitenland

Dokters staan voor groot raadsel: Meisje (15) wordt blind na cruise

Dokters staan voor groot raadsel: Meisje (15) wordt blind na cruise

De dokters staan voor een raadsel. Een meisje van 15 uit het Amerikaanse Missouri werd blind tijdens een cruisevakantie.

Jordyn Walker uit het Amerikaanse Missouri keerde terug van een cruise en kreeg last van haar maag en ze moest regelmatig overgeven. Daarna kreeg ze last van gezwollen, bloedende ogen. Eenmaal aangekomen in het ziekenhuis, ging haar gezondheid verder achteruit. Dat meldt tv zender WDAF.

"Alles begon op te zwellen”, aldus de tiener, die ook haar geur en smaak verloor. Het gezicht van Jordyn is intussen helemaal paars. Er volgden tientallen onderzoeken in het universiteitsziekenhuis van Kansas. Een jaar later is echter nog steeds niet duidelijk wat de oorzaak is. "Ze hebben geen idee”, zegt haar moeder Kendyll Walker. "We kunnen niks doen”.

De familie heeft een GoFundMe pagina (en op Facebook) opgezet om de medische rekeningen te betalen. Er is 200.000 euro nodig om de medische rekeningen te betalen. In tien dagen tijd werd al 33.000 dollar opgehaald.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws