Donderdag 27 Juni 2019 - 12:30   I   door Redactie

'De deal is helemaal rond, ze betalen 70 miljoen voor Lukaku'

'De deal is helemaal rond, ze betalen 70 miljoen voor Lukaku'

Romelu Lukaku staat op het punt om de deur bij Manchester United definitief achter zich dicht te trekken. Zoals het er nu naar uitziet, is 'Big Rom' vanaf volgend seizoen te bewonderen in het blauw-zwarte shirt van Internazionale.

Het is al een tijdje duidelijk dat Inter zich dolgraag met Lukaku wil versterken. De spits heeft geen toekomst meer bij Manchester United en wil zelf dan ook maar al te graag andere oorden opzoeken.

Lukaku zou het al eens zijn met Inter, maar volgens The Guardian zijn de onderhandelingen op clubniveau nu ook quasi afgerond. Inter en Manchester United zouden een akkoord hebben over een uitleenbeurt van één seizoen, mét een verplichte aankoopoptie. Een deal met een totale waarde 70 miljoen euro.

Nainggolan & Conte

Het zou slechts een kwestie van tijd zijn vooraleer beide clubs de move van Lukaku officialiseren. Bij Inter gaat Lukaku samenwerken met Rode Duivel Radja Nainggolan en trainer Antonio Conte. Dat is de man die hem twee jaar geleden eigenlijk al naar Chelsea wilde halen, maar toen achter het net viste.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Chelsea  I  Manchester United  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  Inter  I  voetbal