Ivan Leko na nieuwe onthullingen plots in vieze papieren? Sport
Sport

Ivan Leko na nieuwe onthullingen plots in vieze papieren?

Ivan Leko na nieuwe onthullingen plots in vieze papieren?

Ivan Leko is opnieuw in het land. De trainer die Club Brugge onlangs inruilde voor Al-Ain in Abu-Dhabi wordt opnieuw ondervraagd in het kader van Operatie Propere Handen.

De voorbije maanden vertelde spijtoptant Dejan Veljkovic heel wat aan de speurders. In het geval van Leko onderzoekt het gerecht nu of de Kroaat zijn salaris als coach bij OH Leuven deels in het zwart ontving.

Het Nieuwsblad meldt dat Leko zich volgens zijn advocaat Walter Van Steenbrugge weinig zorgen maakt. "Leko arriveerde donderdag om 9.42 uur in een zwarte Mercedes aan de gebouwen van de federale politie in Hasselt, gevolgd door Van Steenbrugge", aldus de krant.

"Waarover Leko verhoord zal worden, weten wij niet"

“Waarover hij verhoord zal worden, weten wij uiteraard niet”, zei zijn advocaat Walter Van Steenbrugge. “Maar het is logisch dat hij zal geconfronteerd worden met verklaringen van de spijtoptant. Hoe lang het zal duren? Geen idee.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws