Vrijdag 4 Januari 2019 - 14:02   I   Foto: Mynet  I   door Redactie

Man ziet seksfilmpje van zijn vrouw en zijn beste vriend en schiet haar neer

Man ziet seksfilmpje van zijn vrouw en zijn beste vriend en schiet haar neer

Een Amerikaan heeft zijn vrouw en schoonouders neergeschoten in de Amerikaanse stad Melbourne nadat hij een seksfilmpje had ontdekt waarop zijn vrouw en zijn beste vriend te zien zijn. De drie slachtoffers zijn buiten levensgevaar.

Verdachte William Brian Stilwell (39) werd na de schietpartij op nieuwjaarsdag opgepakt in het huis van zijn schoonouders. Zijn zoontje en dochter, een tweeling van vijf, bleven ongedeerd. Zij hebben het echter zeer zwaar momenteel.

De vrouw was met de tweeling bij haar ouders ingetrokken na een echtelijke breuk. Dinsdag dook Stilwell iets na de middag op in de tuin van zijn schoonouders. Hij haalde een 9mm semi-automatisch pistool boven en bedreigde hen. Hij haalde niet meteen de trekker over. De schoonvader werd ook geraakt door een kogel, maar kon zelf nog naar een buurman lopen, die de politie verwittigde.

De later beschoten echtgenote kon zelf ook nog de hulpdiensten binnen verwittigen. Bij het telefoongesprek is te horen hoe de tweeling roept: "Nee papa, ik wil niet dat er iemand sterft”. Na een grote politie-interventie kon de man worden opgepakt.

In zijn verhoor verklaarde de man dat hij op de smartphone van zijn vrouw een seksfilmpje had ontdekt waarop ze te zien was met zijn beste vriend. Hij wordt nu aangeklaagd voor drievoudige moordpoging. (Het Laatste Nieuws)

Wat is jouw mening?