Woensdag 3 Juli 2019 - 12:00   I   Bron: Het Laatste Nieuws  I   door Redactie

Speurders hebben zeer slecht nieuws te melden over Théo Hayez

De Belgische speurders die de voorbije dagen mee hielpen zoeken naar Théo Hayez in Australië vliegen vandaag terug naar huis. “Helaas hebben we hem niet gevonden, maar nu zijn we tenminste zeker dat ze in Byron Bay tot het uiterste gingen om die jongen te vinden”, zegt rechercheur Christel Michiels.

Speurders hebben zeer slecht nieuws te melden over Théo Hayez

“Nu is werkelijk overal gezocht waar er maar gezocht kon worden", zegt Michiels. Officieel blijven alle pistes open. “Zolang er geen lichaam gevonden is, moeten we er ook rekening mee blijven houden dat Théo nog leeft”, zegt Michiels in Het Laatste Nieuws. “Maar gelet op de vele uitgebreide zoekacties en de aanwezigheid van de oceaan en haaien, beseffen ook zijn ouders dat het moeilijk wordt.”

"De Australiërs zijn erg begaan met het lot van de ouders van Théo Hayez. Zondag - dat was één maand na zijn verdwijning - kregen locals nog 60 vrijwilligers op de been. Dat is enorm. Ze willen er werkelijk alles aan doen om Théo terug te vinden. Datzelfde gevoel leeft ook nog steeds bij de Australische politie”, klinkt het bij Michiels.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Théo Hayez  I  n365