Patrick Lefevere dropt bommetje vlak voor de Tour: "We gaan dat niet doen" Sport
Sport

Patrick Lefevere dropt bommetje vlak voor de Tour: "We gaan dat niet doen"

Patrick Lefevere dropt bommetje vlak voor de Tour: "We gaan dat niet doen"

Patrick Lefevere heeft aan de vooravond van de Tour meteen duidelijke taal gesproken. De manager van Deceuninck-Quick.Step waarschuwt de andere teams.

"Wij gaan niet meer alleen al het werk doen om de vluchters terug te pakken. We hebben de voorbije jaren altijd onze verantwoordelijkheid genomen. Vaak waren wij het enige team dat op kop reed en op de vluchters joeg. We kregen vaak weinig of pas heel laat steun in de achtervolging", zegt Lefevere aan Het Nieuwsblad.

"Nu hebben we inderdaad geen Tim mee. Je moet een selectie maken en bepaalde keuzes maken. De eerste man die op kop zal rijden, is Kasper Asgreen. We weten dat hij sterk is en we hopen dat de andere teams daar niet van profiteren. Er zijn nog sprintersploegen. Dan denk ik aan Jumbo-Visma en Lotto, zij moeten ook mee helpen. Gaan we minder op kop rijden? Normaal wel, misschien moeten we wel eens dat risico nemen en niet altijd de meid van dienst zijn.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws