Vrijdag 5 Juli 2019 - 08:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Humo  I   door Redactie

Vrouw van Roel Vanderstukken doet zeer straffe onthulling

Vrouw van Roel Vanderstukken doet zeer straffe onthulling

Anne-Sophie Balsing (40) is de vrouw van Roel Vanderstukken. In het verleden was ze nog topmodel.

Anne-Sophie verhuisde zelfs naar Parijs voor het modellenwerk. “Ford Models Paris had aan het bureau in Brussel gevraagd of ik voor hen een maand in Parijs kon komen werken, en ik ben niet meer teruggegaan", vertelt ze in Humo. 

Anne-Sophie was toen zestien. “Mijn ouders waren aan het scheiden, mijn moeder was aan het verhuizen. Toen ik haar vroeg of ik naar Parijs mocht - het schooljaar was nog niet gedaan - zei ze: ‘Doe maar.’ Ik heb geprofiteerd van die scheiding, waardoor mijn ouders even heel erg met zichzelf bezig waren. Als ze samen waren gebleven, hadden ze me niet zo makkelijk losgelaten, denk ik. Ze wisten ook wel dat ik het aankon.”

"Ik deed vooral editorials, fotoshoots voor Vogue en Elle. Maar ik heb ook veel shows gelopen voor Dior, Chanel, Jean Paul Gaultier en Tom Ford. Ik ben het huismodel geweest van John Galliano toen hij voor Dior werkte. Voor een haute-coutureshow heeft hij zelfs een keer een balletoutfit voor mij gemaakt, omdat hij wilde dat ik op mijn pointes op de catwalk danste.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Roel Vanderstukken  I  Anne-Sophie Balsing  I  n365  I  showbizz