Vrijdag 5 Juli 2019 - 07:30   I   door Redactie

Érg verrassend transfernieuws over Hans Vanaken

Érg verrassend transfernieuws over Hans Vanaken

Hans Vanaken was tijdens het voorbije seizoen andermaal één van de beste - zo niet dé beste - spelers in de Jupiler Pro League. Op zijn 26ste lijkt Vanaken beter dan ooit. Tijd voor een transfer?

Dat is niet per se nodig voor Vanaken, zo blijkt. Meer zelfs: op dit moment is er niet de minste interesse voor de spelmaker van Club Brugge. Verrassend transfernieuws dus.

“Een vertrek is niet aan de orde omdat er op dit moment gewoon geen concrete aanbiedingen zijn", zegt Vanaken droogjes in Het Nieuwsblad. "Interesse van Sevilla? (lacht) Ja, dat heb ik ook gelezen. Maar ik heb helemaal niets van hen gehoord. Bij Club Brugge heb ik nog geen enkele concrete aanbieding van een andere ploeg gekregen, laat staan moeten weigeren.”

"Als andere ploegen mij willen, hoor ik het wel"

"Soms denk ik daar wel over na en vind ik het best gek is dat er niets concreets is. Maar het zij zo, ik kan daar niets aan veranderen. Als andere ploegen mij willen, hoor ik het wel", gaat Vanaken verder.

"Dat ik andere clubs afschrik door te zeggen dat ik gelukkig ben in Brugge? Dat zou wel héél gek zijn. Maar het blijft de waarheid: ik zit hier goed en voel me gelukkig bij Club. En dat zal niet veranderen. Ik ga nooit schreeuwen dat ik weg wil. Stel je voor dat ik dat had gedaan na afgelopen seizoen en er kwam twee maanden niets. Dat zou pas belachelijk zijn", besluit de Limburger.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  Sevilla  I  voetbal  I  sport