Erik Van Looy spreekt openlijk over mislukte Amerikaanse film en scheiding Buitenland
Buitenland

Erik Van Looy spreekt openlijk over mislukte Amerikaanse film en scheiding

Erik Van Looy spreekt openlijk over mislukte Amerikaanse film en scheiding

Erik van Looy heeft in de podcast van comedian Alex Agnew meer uitleg gegeven bij zijn mislukte film 'The Loft' en het op de klippen lopen van zijn huwelijk. Die twee zaken waren aan elkaar gerelateerd.

Dat The Loft pas jaren na de opnames werd uitgebracht, was volgens Van Looy geen goede zaak. “Iedereen die iets van film kent, weet dat dat niet goed is”, vertelt hij. “Je gaat ook niet naar de bakker om er een brood van drie dagen oud te kopen. Wij dachten echter dat de film op zich sterk genoeg ging zijn om dat euvel te overwinnen."

"Telenet, Wouter Vandenhaute en de andere investeerders hebben dan ook tot op de laatste dag geïnvesteerd in de promotiecampagne. Het leek wel alsof wij de enigen waren die niet door hadden dat de film niet ging werken."

De periode in Amerika was voor Erik ook niet de gelukkigste, zo geeft hij aan. “Ik zat er heel veel alleen”, aldus de regisseur. “Mijn toenmalige echtgenote en mijn zoon wilden ook niet mee verhuizen en het was echt een eenzame periode voor mij. Het feit dat ik er zo vaak zat, heeft mijn huwelijk ook geen goed gedaan.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws