-->

Gloednieuwe nieuwssite zoekt versterking

Gloednieuwe nieuwssite zoekt versterking
Zaterdag 5 Januari 2019 - 13:08   I   door Redactie

Nieuws365 is het allernieuwste product van mediabedrijf RABONA. Met Nieuws365 hebben we de ambitie om een volwaardige nieuwssite uit te bouwen naast onze bestaande websites Voetbal24.be, Voetbalflash.nl en Glamourtime.be. Dit kunnen we uiteraard niet alleen, daarom zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat die ons team van webredacteurs kan versterken!

Op Nieuws365 brengen we zeven op zeven het meest sappige nieuws online. Over showbizz tot politiek maar ook over cultuur en sport worden onze bezoekers op hun wenken bediend. We onderscheiden ons in onze aanpak van de traditionele media met onze welgekozen invalshoek, ‘nieuws is entertainment’ is onze visie.

Jouw profiel

Ben jij gemotiveerd en gepassioneerd door nieuws? Ben je op de hoogte van de levensloop van Jean-Pierre Van Rossem maar kunnen de stellingnames van Charles Michel jou ook bekoren? Kan de carriè€re van Wout van Aert jou niet onberoerd laten? Ben je bovendien leergierig en vind je avond- en weekendwerk van thuis uit eerder een stimulans dan een belemmering? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

Verder heb je uiteraard een vlotte pen en schrijf je foutloos. Omdat je vaak van thuis uit werkt, ben je in staat om zelfstandig te werken. Om elke dag opnieuw kwaliteit te kunnen leveren, zal je afstemmen met je collega’s via chat en andere media. Creativiteit is in deze job een absolute must, daarbij ga je steeds weer op zoek naar die treffende invalshoek. Daarbij kan je hoofdzaken van bijzaken onderscheiden en ben je in staat om rekening houdend met de visie van RABONA zelf te bepalen welk nieuws je online brengt.

Ons aanbod

Wij bieden jou een voltijdse betrekking in loondienst, een competitief loon en een plaats in een jong team van webredacteurs dat elke dag weer het beste uit zichzelf haalt. We geven je een opleiding tot webredacteur en bieden je verder de nodige ondersteuning op maat om je kwaliteiten ten volle te ontwikkelen.

Contact

Heb je interesse in deze vacature? Mail je sollicitatie dan naar dennis.peeters@rabona.be.

Voor bijkomende vragen kan je telefonisch contact opnemen (0497/04.08.64)

TAGS  I  Nieuws365