Zaterdag 6 Juli 2019 - 12:30   I   door Redactie

‘Samir Nasri zorgt onmiddellijk voor problemen bij Anderlecht’

RSC Anderlecht kondigde vrijdag de komst van Samir Nasri (32) aan. Opnieuw een grote naam van paars-wit, waar voorzitter Marc Coucke alvast in zijn nopjes is met de transferactiviteit van zijn club.

‘Samir Nasri zorgt onmiddellijk voor problemen bij Anderlecht’

Toch is het nog maar de vraag of we Nasri straks nog zullen zien schitteren bij Anderlecht. Controverse was immers altijd al de rode draad doorheen de loopbaan van de gewezen Franse international.

De carrière van Nasri zit al een tijdje in het slop en bij Het Laatste Nieuws stellen ze zich dan ook vragen bij de motivatie van Anderlecht om de aanvallende middenvelder aan te werven.

(Lees verder onder de foto)

Overgewicht

Volgens de krant zou Nasri voor problemen kunnen zorgen bij paars-wit. “Vanaf 2015 ging het bergaf met Nasri. De Fransman werd afgeremd door een langdurige blessure en privéproblemen, hij meldde zich het seizoen daarop ook met overgewicht bij zijn nieuwe coach, Pep Guardiola.”

Manchester City leende de aanvallende middenvelder uit aan Sevilla, waar hij weer opflakkerde. Maar dan liep het weer mis. Twee jaar geleden tekende Nasri bij het Turkse Antalyaspor, waar hij amper acht keer in actie kwam. Hij had er een contract voor twee jaar, maar dat werd na een halfjaar ontbonden.”

Dopinggebruik

"Nasri werd veroordeeld wegens dopinggebruik en liep een schorsing van anderhalf jaar op. Pas in januari 2019 kon hij weer aan de slag bij West Ham, maar daar kwam hij niet verder dan vier basisplaatsen en twee invalbeurten. Hij speelde er geen enkele volledige wedstrijd, de samenwerking liep dan ook af”, besluit de krant.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City  I  Sevilla  I  Antalyaspor  I  West Ham  I  voetbal