-->

Dakloze man zoekt wanhopig voedsel, Kristof grijpt in: "Ga hier lekker mee eten"

Dakloze man zoekt wanhopig voedsel, Kristof grijpt in:
Woensdag 12 December 2018 - 18:21   I   Foto: Facebook   I   door Redactie

Kristof Mombaerts heeft zijn hart laten spreken toen hij met zijn wagen bij de Quick van Kuringen stond. Hij hielp een man die in de vuilbak van de Quick voedsel zat te zoeken.

"Eerst dacht ik dat is zeker een medewerker, maar toen ik dezelfde persoon naar een andere vuilbak zag lopen en toen de ingang van het restaurant voorbij liep om op het terras nog twee vuilbakken te controleren wist ik dat dit geen medewerker was. Ik besloot om me rond te draaien met de wagen en trof de man aan net voor het restaurant", vertelt Kristof op Facebook.

Kristof vroeg de man of hij kon helpen. De man opende zijn plastic zak met allemaal doosjes met restjes van de Quick. Hij vertelde Kristof dat hij dakloos was en dat hij het dezer dagen moeilijk had. "Voor een keer had ik wat geld op zak en gaf ik de man m’n 30 euro die ik bij had. Ik zei hem om de zak weg te gooien en er iets lekkers mee te gaan eten. De man bedankte me en vroeg m’n gegevens. Als het beter met hem ging, wilde de man Kristof terugbetalen.

"Ik zei hem dat een jonge generatie moet zorgen voor een oudere, ongeacht hoe of wie. De man bedankte me nog een keer en ging z’n zak vol restjes weggooien en wuifde nog een keer", aldus Kristof.

TAGS  I  Facebook