Wout van Aert wil iets kwijt over indrukwekkende prestatie en zege in Tour Sport
Sport

Wout van Aert wil iets kwijt over indrukwekkende prestatie en zege in Tour

Wout van Aert wil iets kwijt over indrukwekkende prestatie en zege in Tour

Onder impuls van een beresterke Wout van Aert heeft Jumbo-Visma de ploegentijdrit gewonnen in de Tour de France. Uiteraard is hij bijzonder trots.

“Fantastisch (de dagzege van Jumbo-Visma, red.). De tweede dag ooit in de Tour en al het podium op. De ploeg draait zo goed. Formidabel. Heel de staf werkt hier aan mee. Wij moeten juist nog trappen. Het is machtig. Hoe we de ploegentijdrit gereden hebben… We vlogen van in het begin", doet Van Aert zijn verhaal bij Het Nieuwsblad.

“We hadden een paar grote richtlijnen. (George, red.) Bennett ging achteraan rijden, waardoor inpikken vrij makkelijk was. De hoop was om met zo veel mogelijk renners de laatste klim aan te vatten. We konden tempo ook toen hoog houden en dus liep alles eigenlijk volgens plan. Laurens (De Plus, red.) heeft zich nog mooi opgeofferd."

"Ikzelf voelde me heel goed. Van mij werd verwacht dat ik samen met Tony (Martin, red.) de iets langere beurten deed. Beter dan hem kon niet, hij leek soms kilometers op kop te rijden. Ik denk dat ik mijn steentje heb bijgedragen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws