Miss België Angeline Flor Pua trekt zich terug uit publiekelijk leven Buitenland
Buitenland

Miss België Angeline Flor Pua trekt zich terug uit publiekelijk leven

Miss België Angeline Flor Pua trekt zich terug uit publiekelijk leven

Volgende week zaterdag kennen we de nieuwe Miss België. Dan geeft Angeline Flor Pua haar kroontje door. Daar lijkt ze overigens niet rouwig om.

Flor Pua zal zich namelijk terugtrekken uit het publieke leven. Ze ambieert immers geen mediacarrière. “Dat was voor mij nooit een doel”, vertelt ze in De Zondag. “Ik nam deel om mijn verhaal te delen en om een rolmodel te zijn. Miss België is voor mij een platform."

“Vooral de reis naar Cambodja in het kader van Hope for the Children heeft me geraakt, en ook voor hen was de ontmoeting heel bijzonder. Het project loopt al sinds 2013 en elke keer kwam er een Europees type op bezoek. ‘Jij lijkt op ons’, was het eerste dat de kinderen zeiden. Ze zagen me als rolmodel: voordien was het hun droom om ook een lichte huid te hebben, blond haar en blauwe ogen. Dankzij mijn verhaal beseffen ze dat dat niet de definitie van mooi hoeft te zijn.”

Angeline Flor Pua ambieert dus geen job in de media. Ze gaat wil pilote worden. In december haalde ze dat diploma. "Miss België duurt maar een jaar, schoonheid verwelkt op de duur. Met mijn diploma heb ik een garantie voor het leven", zei ze daarover.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws