Zuhal Demir haalt hard uit naar Ketnet: "Rapper Moreno is een kinderverkrachter" Buitenland
Buitenland

Zuhal Demir haalt hard uit naar Ketnet: "Rapper Moreno is een kinderverkrachter"

Zuhal Demir haalt hard uit naar Ketnet: "Rapper Moreno is een kinderverkrachter"

Zuhal Demir heeft op Facebook uitgehaald naar kinderzender Ketnet. De bij vooral kinderen populaire rapper Soufiane Eddyani heeft een nummer opgedragen aan zijn vriend die in de cel zit voor verkrachting en het prostitueren van een minderjarig meisje.

Eddyani is een onbekende voor vele volwassenen, maar bij de kinderen is hij wel erg populair. Hij heeft meer dan 200.000 volgers op Instagram en mocht vorig jaar voor Ketnet een 'Gouden K' uitreiken.

Eddyani zette zich ook in voor Kom Op Tegen Kanker met het nummer 'Slimme Jongen'. Daarmee wilde hij jongeren op het hart drukken dat roken je kapot maakt. De actie werd ook ondersteund door MNM. “Een ‘voorbeeld allochtoon’, op handen gedragen. En dan mag het duister kantje gerust met de mantel der liefde toegedekt worden”, zo schrijft een misnoegde Zuhal Demir op Facebook.

“Rapper Moreno is een kinderverkrachter, die -onder meer- een 15-jarig meisje in de prostitutie heeft gedwongen, gedrogeerd heeft en de opbrengsten daarvan in zijn zak heeft gestoken. Een kinderverkrachter die anderen het mogelijk maakte om kinderen te verkrachten tegen betaling. Toen het meisje wanhopig de prostitutie probeerde te ontsnappen, heeft hij haar meermaals bedreigd met de dood om haar te kunnen blijven (laten) misbruiken. De man kreeg 5 jaar cel."

"Gaan we dit soort mannetjes, als moeders, zussen, vaders en broers, een vrijgeleide blijven geven om kinderverkrachting goed te praten? Of gaan we de Ketnets -Ketnet godbetert!- van deze wereld vragen om dit soort boodschappen niet meer passief te ondersteunen?” Bij Ketnet beraadt men zich nu over verdere stappen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws